“zo lang als voor altijd is”

 

Terwijl de temperatuur tussen de rode gordijnen opliep, luisterde een klein aandachtig publiek naar het enthousiasme van Karel Wasch die met beeld en geluidsopname Dylan Thomas dichterbij bracht. Of Robert Allen Zimmerman zijn naam veranderde naar aanleiding van Dylan Thomas weten we niet zeker maar Karel Wasch sliep in ieder geval in het huis van de Welshman, bezocht zijn geboortestreek en reisde met hem naar het Chelseahotel in NewYork waar Thomas zijn laatste uren doorbracht. ‘Zo lang als voor altijd is’, de tweede biografie van Wasch over Dylan Thomas, verscheen in 2014, het 100e geboortejaar van Thomas.

Karel Wasch is dichter, biograaf en publicist.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.