een duurzaam podium

Opnieuw een schitterende en in alle opzichten warme aflevering van Reuring. Een van de deelnemende dichters, Johan Meesters, mailt me later “schitterend wat je doet: zo’n duurzaam podium met zo weinig externe middelen. Inspirerend voor mij om misschien toch weer hier met zo’n soort opzet verder te gaan.”

Dichters moeten elkaar steunen! Dank iedereen voor het afgelopen seizoen, alle dichters die om niet komen optreden van heinde en verre, alle luisteraars die geconcentreerd blijven zitten en Koekenbier voor de juiste charme.

Een fijne zomer iedereen!

We zijn in de zomermaand augustus (10) op camping Eldorado in Groet met dichters Petra Fenijn, Petra van Rijn, Gerard Scharn, Elbert Gonggrijp, Mariet Lems, Adriaan van IJperen, Conny Lahnstein en Marije Hendrikx en natuurlijk Bert van Baar maar ook Rob van der Plas/Theo Meereboer.

Na de zomer komen we in september met 2 afleveringen:

De 7e met de 5e presentatie van Dichtdruk, dit keer met kunstenaar Gerben Hermanus en dichter Elbert Gonggrijp.

De 28e met de maandelijkse versie waarin Paul Roelofsen zijn nieuwste bundel presenteert!

Tot later!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.