‘wat een titel’

Poster – zoals elke keer – van Helle van Aardeberg.

 

Zaterdag 28 september een presentatie van het boek van Jan Oud over kunstenaar Jaap Oudes (voor de pauze) en de presentatie rond de nieuwste bundel van dichter Paul Roelofsen (na de pauze) in de benedenzaal De Brouwerij in Koekenbier.
Reuring is elke keer een feestje maar dit keer halen we de slingers van zolder met vele gastoptredens: stadsdichter Joris Brussel, Annemarie Kuster, Karel Wasch, Rik van Boeckel om maar iets te noemen.

Paul Roelofsen, die onlangs zijn 79e verjaardag vierde, treedt nog steeds veelvuldig op, is lid van de Alkmaarse Dichterskring, medewerker van het literair e-magazine Meander en bracht deze zomer een bundel uit met de spraakmakende titel ‘Een bloembed, een bloedbad’.

U bent – als altijd – van harte welkom. Geniet nog even van het prachtige Koekenbier en de warme huiselijke sfeer waarin de poëzie tot zijn recht komt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.