de nazomer

sept-2016-reuring-poster-ed

 

Het welzijn van Alkmaar bij Reuring.

Engagement in de Nederlandse poëzie is ver te zoeken, zowel in de poëzie zelf als in het literaire discours. Er zijn weinig schrijvers meer zo fanatiek als Joost van den Vondel of Henriette Roland Holst. Ons poldermodel en parlementair stelsel geeft het genre blijkbaar te weinig voedingsbodem. Maar zijn er uitzonderingen? We gaan het horen tijdens de volgende Reuring en wel op 24 september a.s. met het thema Poëzie en Politiek. Speciale gast wethouder van welzijn en cultuur (en nog een heleboel andere portefeuilles) Anjo van der Ven. Voor u treden op de dichters Adriaan van IJperen, Mart Stel, Ingrid Peterson en singer/songwriter Annemarie Brijder.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.