zomer in de soos

Zomeractiviteiten in De Sociëteit met een klein beetje Reuring van Cor van Vuren, Kees Oosterbaan en Conny Lahnstein!
Indien u belangstelling heeft, kunt u zich hier aanmelden, de toegang is 5 euro.

 

Met Cor en Kees op pad, dinsdag 19 juli van 10.30-12.30

 

Cor van Vuren en Kees Oosterbaan nemen de bezoekers mee naar een echte en een imaginaire stad. Dit aan de hand van gedichten en beeldende kunst. Er is een constante interactie tussen Kees en Cor en tussen beiden en de bezoekers. Deze gaan ook zelf aan de slag met woord en beeld. Daar hoeven ze geen aanleg voor schilderen/ tekenen of poëzie voor te hebben. Er zijn individuele en gezamenlijke opdrachten. Het gaat vooral om het plezier in het samen bezig zijn. 

 


links Cor, rechts Kees

 

PapierKunst: van folkore naar Kunst met een grote K! van en met Conny Lahnstein,
dinsdag 26 juli van 10.30-12.30 

 

Conny Lahnstein vertelt, zingt en dicht (o.a.) over papierkunst. Zowel over de rijke historie van de papierkunst in het algemeen, als over het hoe en waarom van haar eigen papieren kunstwerken. Laat u verrassen over hoe het allemaal begon met een verdrietige Chinese keizer. En over de ongekende mogelijkheden van papier die hedendaagse kunstenaars inspireren tot het maken van prachtige kunstwerken. En als kers op de taart geeft ze een komische
workshop profielknippen, waarbij flink gelachen mag worden om het (eigen) geknipte resultaat.

 


(c) Conny Lahnstein, Autumn Paper Art, 2018

 

Voor meer:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.