Zonnige zaken

De internationale “kaaskop” Jeremy Keighley opende onze tegenaanval  op het Kaeskoppenfestival.  Met het thema Kunst waren de gasten zoet. Liz en Bettty zetten hun schilderijen op het podium, met de uitnodiging aan het publiek daar een gedicht bij te maken. Voormalig stadsdichter van Heerhugowaard, Inge Boulonois toverde in woorden een aantal meesterwerken terug terwijl Arie van Egmond ons de diepte liet zien in haar verschillende lagen en ons deed zingen. Ronald Offerman sprak over zijn stad, zijn moeder en zijn vorige verkering terwijl zijn kunstboekje de zaal doorging, Demi Baltus maakte een theatervoorstelling met behulp van haar Starbucksbeker en Maria van Oorsouw, de publiekskeuze uit de try out, worstelde met een bruid in de regen. Zowel buiten als binnen scheen de zon overvloedig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.